Junior Belastingadviseur

Over deze functie

In verband met onze groeiende praktijk in Hoorn zijn wij op zoek naar een ambitieuze Junior Belastingadviseur om ons fiscale team te versterken. Je komt bij Kaap Hoorn met veel verschillende fiscale vraagstukken in aanraking, nationaal en ook internationaal. Wij hebben een brede en gevarieerde klantenportefeuille, met o.a. ondernemers, familiebedrijven, hun aandeelhouders (DGA’s), alsmede vermogende particulieren.


Ons kantoor kent korte werklijnen en kenmerkt zich door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening gecombineerd met een persoonlijke benadering van en relatie met onze klanten. Als Junior Belastingadviseur werk je bij Kaap Hoorn nauw samen met jouw fiscale collega’s en met jouw accountant collega’s. Je bent leergierig, klantgericht en hebt een praktische werkinstelling. Je hebt een goede vaktechnische basis. Je wilt je graag verder ontwikkelen in het fiscale vak en als adviseur, en bijdragen aan de verdere uitbouw van de fiscale praktijk.


Kaap Hoorn Accountants & Belastingadviseurs biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Functievereisten

WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie

Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in de advisering van familiebedrijven / DGA’s

Sociaal en communicatief

Teamplayer

Affiniteit met ICT

Ambitieus

Je bent (aspirant-)lid van de NOB of bereid om dat te worden